VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Kjære alle sammen.

God torsdag til alle.
Jeg er fullstendig klar over at jeg er dårlig på å blogge om dagen,...men lover å bli bedre snart:).
Tiden flyr og det er fortsatt mange jern i ilden her i huset. 
Jeg vet også at jeg har fått min første Award.Og jeg tar dette høyest seriøst, ...så til helgen lover jeg et nytt innlegg, ...med litt inspirasjon.

Titt innom meg igjen.

Stooor Klem Sarita

Vår nye sofa:)


Helluuu i stuen,

Bokstavelig talt. Her kommer noen bilder av vår nye sofa. Jeg har jo hatt mang et innlegg om drømmen om en Howard Sofa, ...og her er den. Stoffet ble valgt på 5 minutter med to utålmodige barn rundt, ...men jeg er fornøyd med resultatet, heldigvis. Puffen er enda fra Ikea, men skal byttes ut. Vi har foreløpig en 3,5 seter og en stol i serien Howard. Ønsker oss en stol og en puff til:). Må ta litt av gangen, ...Sofaen er veldig lang så det er ikke nødvendig å ha en stol til, men har vi besøk kan det jo være deilig med nok sitteplasser. Bordet er gammelt og vi har kappet bena av det da det egentlig var et gammelt bakebord...og lille runde bordet i hjørnet er også et gammelt funn kjøpt på Finn. (Det skal få seg et malingsstrøk med tid og stunder).




Vi valgte en varmgrå farge på selve sofaen. Dette med tanke på barn som søler osv.
Den må så absolutt imprigneres likevel:).
De søte grå skinnfellene er fra Ikea, ...og passet godt til sofaens farge.




Litt spesielt kanskje å velge en annen fargekombinasjon på stolen, ...men jeg syns det ga liv til stua vår.
Denne er krem og grå i kombinasjon.


Spent på hva dere syns.
Klems Sarita

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails