VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Veggord

God tirsdag:)

Det går jo ikke an å stole på at jeg skal ha faste innlegg ca. en gang pr.uke, ....for det er alltid ting som kommer i veien. Jada, unskyldninger unskyldninger:), men nå har jeg ikke hatt PC og kamera. Da blir det ikke bra innlegg fra min side...ingen bilder ingen blogg! Nå har jeg i alle fall ordnet noen bilder fra min telefon...så kvaliteten er så som så. I tillegg tar det vinter og år å logge på denne pc`n...men...

Uansett.....da vi bygde var det mye som skulle planlegges. Blant annet farger på vegger. Jeg valgte eggehvit smartpanel og to fondvegger med tapet. Tanken var at jeg da kunne male etter hvert...og det tok ikke lang tid før jeg ønsket forandring nei...he...så nå er jeg i gang med å tenke ut hvilken vegg som skal i ilden først. I mellomtiden så fikk jeg endelig opp veggord som jeg kjøpte før huset var ferdig bygd. Det var ikke bare bare å få dette pent på stående panel, men etter litt fikling og etterarbeid funket det:).

Teksten er på dansk da, men det florerte ikke av veggord da jeg kjøpte dette. Syns det er noe hyggelig over det danske uansett. Jeg har malt med grå.


I neste innlegg skal jeg vise litt barnerom.....det begynner å  bli bra på gutterommet nå.
Ønsker deg en flott kveld videre.

Klems Sarita


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails