VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Endelig


Er huset hvitt. Det er riktignok bare første strøket men det ser i hvert fall ikke ut som et byggesett.
Jeg slenger med noen bilder. Vi er veldig fornøyde med utfallet:). Taket vårt er skifergrått og huset er eggehvitt. Det er veldig lurt å velge eggehvitt om man ønsker et hvitt hus. Spesielt om man har bestilt ferdig hvite karmer og dører. Garasjedører og alt annet ferdig hvitt er eggethvitt. Det vil se veldig møkkete ut om huset er kritt hvitt.

Det var ikke bare bare å komme opp i høyden der så lift måtte til. Vi skal med tid og stunder også tette noe av verandarekkverket men det blir ikke i år! 
 Ikke se på alt det andre rotet utenfor;-). Vi holder nemlig også på med utearbeider og lager bed av gammel brostein. Søplekssene skal få stå der til vi får bygget hus til dem. Jeg får nok ha et eget "bygge søplekasse stativ" innlegg om det senere.
Her oppe i "min" veranda skal jeg ta fram stafeliet mitt å male. Men først, ....venter vi på litt mer fint vær så vi får tatt andre strøket. Kan ikke si det har vært enkelt å planlegge malearbeider denne våte sommeren.

Håper du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen.
Ønsker deg en fortsatt herlig tirsdag. (Min går nå til tannlegen for å operere ut en visdomstann, ..*grue, grue*).

Klems Sarita

11 kommentarer:

 1. Kjempe lekkert!!

  For et flott hus:)

  Ha en fin dag..og lykke til hos tannlegen:)
  Klem Kari

  SvarSlett
 2. nydelig hus, tenker å bygge svalen vi å, er bare så usikker på størrelsen,er det mulig å komme å se ditt? tenkte det er jo låv å spørre:) nydelig kakkel ovn du har valgt å:) marthe

  SvarSlett
 3. Hei Marthe. Send meg en Mail så kan vi ordne det:-). Klems Sarita.

  SvarSlett
 4. Sukk! Huset deres er bare så utrolig nyyyydelig! Gleder meg kjempemasse til å se hvordan det blir inni. Hadde vært veldig gøy å se plantegninger av huset om du hadde planer om å legge det ut:D Vi har tegnet huset ferdig, men kan enda forandre litt smått innvendig så syntes det er så gøy å se hvordan andre har gjort det:)

  Ønsker deg en kjempefin kveld!

  SvarSlett
 5. Hadde vært kjempegøy å se flere bilder fra huset inni også:D Dere er jo så utrolig flott:D

  SvarSlett
 6. marthe_kragtorp@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Åh så utrolig flott huset ditt er, liker den stilen.
  Kjedelig når væregudene ikke er med i planleggingen av malearbeidet, da blir man liksom aldrig ferdig.
  Ønsker deg en fantastisk fin helg, og håper dere får masse fint vær :o)
  Klem

  SvarSlett
 8. Veldig lekkert er det blitt:)

  SvarSlett
 9. Nydeleg ark. Ein dag skal vi få slike utskjæringar og. Har tenkt å teikne dei sjølv. Så då tek det tid.

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails