VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Herlige førjulstid....

Eller? 2.søndag i advent!
Er det en fin tid eller er det bare stress? Jeg har valgt de enkleste julekalendere i år. Nemlig, ferdig kjøpt. Jeg har sagt fra meg å pakke inn 48 pakker, bake pepperkaker som jeg blir stående alene å bake når alle andre er lei, shoppingmas til venner og kjente, .. (kjøper kun til de nære og kjære i år), og koser meg med adventspyntingen i steden. Jeg må faktisk prioritere hva som er viktig her i verden, for meg, akkurat nå! Da blir det en koselig adventstid:-).

Jeg har fått en del tips om at jeg bør dra på Høna i Aurskog....?! Og en dag tenkte jeg at dette måtte jeg jo sjekke ut. Resultatet av dette besøket var en fullstappet bil med det ene og det andre til en billig penge. Jeg kjørte hjem i en nesten lykkerus:). Bordet på bildet er kjøpt på Høna, ...og det blir garantert flere besøk til dette herlige stedet med det rare navnet*ler*. Anbefales!Jeg lovet barnerom...men ligger litt bak tidsskjemaet, ...men lover at det kommer.

Ha en fortsatt fin førjulstid og prøv å nyte, ikke stresse.

Klems Sarita
Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. veldig fint bord:) må få tatt meg en tur på høna jeg oxo. hørt det er mye fint der:)gleder meg til å se barerom..

  SvarSlett
 2. Nydelig bord og herlige farger.
  Hva slags butikk er det der da? Ble nysgjerrig jeg, synd jeg bor så langt unna. =)
  En rolig adventstid høres deilig ut, den må jeg nok se langt etter i år. Men skal uansett kose meg under ferdigstillelses prosessen =)
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails