VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Fliser er valgt og bestilt

Det er ikke bare bare å ta alle disse valgene må jeg si. Man ser en flis og må tenke seg resten?! Ja, for det er jo faktisk ikke slik at man får se et helt rom med materialene man velger. Jeg håper derfor dette blir bra. Fargene blir litt missvisende på bildet men sjakket blir ikke sort/hvitt, men sort/grått med litt slitt finish. Hvite mursteinsfliser på vegg begge bad. (Bad 1.etg. skal ha kombinasjon flis/eggehvit smartpanel).


Jeg må bare påpeke de utrolig vakre flisene fra DOM  50 x 50 fliser. Disse skal pryde hallen vår. de har et litt slitt blomstermønster i seg. Jeg er helt forelsket faktisk. Gleder meg til de er på plass.
Posted by Picasa3 kommentarer:

 1. Hei og takk for kommentar inne hos meg. Jeg tror nok det blir det hvite gulvet, jeg som du syntes dette var griselekkert i virkeligheten!
  Gulvet er fra Pergo. Det kan ses inne på www.pergo.no navnet har du jo og nr. på gulvet er: 70204-0230.
  Jeg vet ikke prisen enda, men det kan du kanskje få ved og sende dem en mail.
  Klem J.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tipset. Jeg skal virkelig sjekke opp dette.

  Klems Sarita

  SvarSlett
 3. å så spennende! masse lykke til med arbeidet, det blir nok flott! :-)
  mvh
  masy

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails