VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Planleggingen er veldig i gang...

Hei!

Jeg har ikke lagt inn så mange bilder av huset i det siste da det jobbes en del inne. De har blitt ferdig med takstolene om ikke annet og er nå klare for å sette panel i 2.etg. Utvendig altså. Jeg skal legge ut flere bilder når de har kommet godt i gang med det. Vi er så heldige å få lov å male der huset er høyest før de er ferdige. Da får vi låne stilasen deres og det kommer godt med. Det er høyt for å si det sånn. 

Vi skal i gang med siste planleggingen av innvendige valg nå og så er det gulv som står for tur. Nok en gang mange valg som skal tas. 

Disse gulvene fra Aasen Handel er utrolig vakre syns jeg. Leverandøren er Dala-Floda, et svensk kvalitetsprodukt. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails