VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Kjøkken på vei!


I helgen har mange virkelig stått på i huset. Flislegger skjøt seg selv i beinet med en spilerpistol?! så han må flislegge badet nede seinere. Min kjære mann og pappa har snekret kjøkken og min svåger har lagt gulv. Flinke dere:-). Her er noen bilder av kjøkkenet så langt de kom i går. Gansje langt faktisk. Mangler bare noen overskap som skal ned til benk og en kjøkkenøy. Så er det kjøkken i leiligheten som står for tur. Hadde vi vært litt fler hadde alt gått så mye fortere...men dette går det også. Kjøkkenet er et Lidingø kjøkken fra Ikea. Jeg syns det ble råfint om jeg skal si det selv:-). *ler*
Syns det er forferdelig rotete på kjøkkenet nå altså.....

Klems Sarita
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Hei Sarita:)Først: oppskriften på kaken ligger under kategorien "Mat" hos meg, og under innlegget "Ostekake med browniesbunn".
  ..Men så fiiint kjøkkenet blir da. Blir kjempespennende å se det ferdig! Vi har det samme kjøkkenet, og vi er utrolig godt fornøyde. Pusset opp ifjor høst. Mangler fortsatt kjøkkenøy og dekketøyskap som står på motsatt vegg av selve kjøkkenet vi da. Puhh..mye å gjøre med hus og hage. Rekker bare ikke alt:o)
  Nå står eldstemor på 11 her og vifter med børsten. Må lage høy hestehale sier hun.
  Vi blogges:)
  Klem,Line

  SvarSlett
 2. Heisann:)

  Så du hadde lagt deg til som følger:)
  Har en give away hos meg nå..hvis du vil slenge deg på:)
  Flott blogg du har:)
  Klem fra Kari:)

  SvarSlett
 3. Vi har også tenkt å ha Lindingø fra Ikea.... Meeen jeg har ikke likt så godt de frittstående 'øyene' deres på hjul :)

  Kan du legge ut bilde av deres øy? Hadde vært så gøy å sett og blitt inspirert:)

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails