VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Spisestuen

 God tirsdag,

Jeg begynner å bli fornøyd med spisestuen vår:-). Flere som har spurt om å få se. Jeg fortalte tidligere at vi har arvet dette bordet med stoler og skapet som jeg tidligere har vist dere. Vi har fått en møbelsnekker til å lage innleggsplater til bordet. Profilene på innleggsplatene er ikke helt samstemte med det opprinnelige bordet, men det er i mine øyne bare sjarmerende:-). Bordet er malt hvitt og kan nå bli over 3 meter langt. Stolene har jeg selv trukket om. Det begynner å bli nok ting og tang i denne delen av spisestue/kjøkken-delen. Ellers har jeg maaange ting på ønskelisten...til JUL? Men problemet er bare at vi nesten ikke får gaver til jul lenger....det er barna som gjelder *snufs*. Det hadde virkelig ikke vært vanskelig å kjøpe gave til meg i år:)). Hvordan er det med dere og julegaver? Noen som føler de har vært ekstra snille i år? Lurer på om jeg skal ha et tepper under bordet?!...noe jeg ikke har hatt på flere år...men litt upraktisk med tanke på barna....veldig greit å kunne feie kjapt etter endt måltid.Noen detaljer. Elsker slitte og rustikke bakker.


Spent på om Oliventreet overlever vinteren..men enn så lenge syns jeg det passet inn her. Jeg har fått dilla på lilla...eller lilla-grått... så har gått til innkjøp av mange lys i denne fargen:))..Syns det blir vakkert til hvitt.


Ha en fortsatt strålende kveld alle.
Klems Sarita

5 kommentarer:

 1. Så nydelig spisestue du har! Og lur løsning, er en utfordring å finne spisebord som er lange nok i den stilen jeg vil ha synes jeg... Gleder meg til å se mer av det fine huset ditt:)

  SvarSlett
 2. Flotte bilder:)
  For et lekkert bord,med fine detaljer...

  Om jeg har hvert snill overlater jeg til andre å bestemme...men syns da at jeg fortjener en liten gave eller to..hehe:)
  Kos deg og ha en fin kveld:)
  Klem fra Kari:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig innlegg på bloggen :)
  Det er en veldig spennende tid.
  Lekkert hus dere har bygd, det er litt av en jobb og gå på et sånt prosjekt, men det er jo absolutt verdt det :)

  Flott blogg :) jeg følger..

  Camilla

  SvarSlett
 4. Hei der!;)
  Flott blogg du har, jeg kom over bloggen din da jeg søkte "kalkmaling" og måtte inn å titte ,)
  For en herlig spisestue og formen på bordet var jo nyydelig!
  Jeg legger meg til som følger, gleder meg til å bli kjent med deg ,)
  Nyt dagen,
  klem Anki

  SvarSlett
 5. Hei Sarita:) Takk for fine kommentarer. Kjempefin spisestue. Jeg har noe lignende på hytta etter mine foreldre. Når jeg ser hvor lekkert ditt er her, så burde jeg kanskje vurdere å se om jeg rett og slett skal bytte det her hjemme mot det på hytta! Ditt er virkelig lekkert. Samme spisestuestolene som vi har på hytta også;)
  Forresten, julemessa i Eidsvoll der jeg skal være er på Loftet gårdsbutikk. Ved Hammerås(innkjøring i en brå sving ved Coop på Hammerås) ..om du vil ta deg en tur;) (4/5 des), + i stallgården på Eidsvoll Verk (den skal ikke jeg være med på da).
  Stoffer kjøper jeg litt forskjellig steder. Stoff og Stil har mye fint og rimelig. Ellers en lokal butikk, Panduro og litt i eksklusive butikker i Oslo. Noen stoffer er også svært gamle, kjøpt på loppemarked.
  Du snakker om liftgardiner. Det samme har jeg tenkt på. Har lyst til å lære meg å sy det. Vi trenger jo syv bare på kjøkken og spisestue, så jeg kan sikkert spare noen kroner på å lage dem selv. Og det beste er jo at de blir personlige. Jeg har lyst til å lage våre med monogrammet vårt, stedsnavnet her eller noe slikt.
  Så utrolig koselig at du liker det jeg syr!! Og selvfølgelig kan du kjøpe noen lavendelhjerter. Hvor mange vil du ha? og hvilke? de små som er hvite er 15 cm. (60,-)De store som fåes i enten hvite eller linfarget er ca 30 cm.(80,-) Skohjertene (to stykker med danebrog-snor imellom) er linfarget og med teksten "ha en fantastisk dag" og er ca 15 cm pr. stk de også. (130,-)
  Husk at du kan få tekst på alle hjertene, etter eget ønske..;)
  Håper du ellers har en fiin dag Sarita.
  Gode klemmer fra Line

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails