VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Mer bryllup

Detaljer







Gratulerer som nygifte. Det var absolutt en vellykket dag!

Klems Sarita
Posted by Picasa

Fortsatt bryllup.

Jeg måtte knipse noen inspirasjonsbilder.
Dette er en vakker hage..rundt hvert hjørne oppdager man noe nytt.


En flott sveitser

Vakkert fuglebad

Innganspartiet i teltet!

Posted by Picasa

Et vakkert sommerbryllup!

I går var vi i et vakkert hagebryllup som virkelig var av det nostalgiske slaget. Ogivelsene var akkurat slik vi elsker det og alle detaljer var på plass. Et virkelig romantisk sommerbryllup. Jeg legger ved noen bilder for at dere skal få se hva jeg mener. Dette er et vakkert sted på Nesodden som man ikke kan få sett seg mett på. Best av alt....de bor her på dette vidunderlige stedet:-). Jeg kunne ikke annet enn å la meg inspirere og måtte knipse noen bilder.
Legg merke til alle de flotte detaljene....ikke minst brudens kjole som er satt sammen av lag på lag...fra Dorothea.
Nyt!

Før vigselen. Dette er hagen.
Her kommer den skjønne bruden .... akkurat slik det måtte være. Ned trappen i sitt flotte hus og videre ut i hagen.

Posted by Picasa

Badet og tapeten

Slik ble tapeten på veggen. Den er mild og rolig. Ble veldig fornøyd. (Ingen ting ser bra ut før lister er på plass så dette legger jeg kun ut for nysgjerrige sjeler som klarer å se for seg resten). *ler*
Denne tapeten er lagt på to fondvegger for å henge stue og spisestue sammen.

Sjakket på gulvet ble råbra. Det ble bare så riktig. Mursteinsflisene gjorde seg bra. Litt fuging nå så blir det supert. Her skal løvebeinsbadekaret vårt stå.

Skittentøynedkast. Det kommer skap langs denne kneveggen slik at vi få utnyttet denne plassen. Det blir bra å ha et sted å legge håndklær og kluter.

Så da er det bare resten igjen, .....mer bilder kommer ganske fort nå framover. Nå klør det i fingrene etter å innrede!

Nyt den regnblåste sommeren om du kan så lenge.

Klems Sarita
Posted by Picasa

Sniktitt på glassverandaen

Ja... det er ferie.... eller? Vi har jo fri fra jobb men gjør en kjempe innsats i huset... barna, spesielt eldstemann, lurer veldig på om dette er ferie... vi er jo bare hjemme?! Det er slik det er å bygge hus. Siste innspurt nå i ferien før snekkerfolket kommer tilbake for listing og ferdigstillelse av glassveranda og inngangspartier. Det har tatt sin tid men nå er vi der snart... og uker føles lenge til. Men tenk, ...for et år siden var vi bare i planleggingsfasen, ... nå skal vi faktisk snart flytte inn!



Dette er glassverandaen med rekkverk. Det blir en åpen veranda med glass i sidene og litt i front. Vi tetter litt bak rekkverket. Det blir ikke bra før den blir hvit da etter min mening.

Sniktitt på utsikten:-)... gleder meg til å sitte her ute og male.

Posted by Picasa
Inne arbeidene er også godt i gang så legger straks ut en liten smakebit;-).
Fortsatt god sommer så lenge.
Klems Sarita

Gleder meg til huset står uten stillase

Snekkergutta jobber lange dager for å få tatt ferie. I dag kommer nok spiret på plass og mønepynten slik at de kan jobbe seg nedover.
Så langt bare smiler jeg. Det blir som forventet og arbeidet de gjør er veldig bra! Dette utbygget blir to åpne glassverandaer. Glasset kommer ikke før i August men rammer og rekkverk blir montert fortløpende. Mer bilder kommer etter hvert som bygge oppstår. De har lagt membran på dekke mellom etasjene slik at det blir minst mulig vann inn.



Klems Sarita
Posted by Picasa

Kjøkken på vei!


I helgen har mange virkelig stått på i huset. Flislegger skjøt seg selv i beinet med en spilerpistol?! så han må flislegge badet nede seinere. Min kjære mann og pappa har snekret kjøkken og min svåger har lagt gulv. Flinke dere:-). Her er noen bilder av kjøkkenet så langt de kom i går. Gansje langt faktisk. Mangler bare noen overskap som skal ned til benk og en kjøkkenøy. Så er det kjøkken i leiligheten som står for tur. Hadde vi vært litt fler hadde alt gått så mye fortere...men dette går det også. Kjøkkenet er et Lidingø kjøkken fra Ikea. Jeg syns det ble råfint om jeg skal si det selv:-). *ler*




Syns det er forferdelig rotete på kjøkkenet nå altså.....

Klems Sarita
Posted by Picasa

Detaljer

Takrenner og magebelte med tannbord gjør huset helt.
De har tatt ned stilasen på denne siden så jeg måtte jo knipse et par bilder.




Klems Sarita
Posted by Picasa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails