VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Det snør og snør....
Og siden jeg er passe lei denne lange vinteren vår, ...så prøver jeg desperat å glede meg over alleinneblomstene, ...og kjøper løker i mengder for å beholde følelsen:)). Denne har jeg fått av en god venninne:). Syns den var veldig fin, ...og ikke minst den fine glassvasen med fransk tekst. Helt perfekt!

Må vise dere mitt siste innkjøp. Syns dette speilet er så fint....
Tror det er fra Chic Antique....men jeg har kjøpt det hos Fokus Interiør på Sørumsand:). De har veldig mye fint. Anbefaler en tur innom de hyggelige damene der. I virkeligheten er det enda vakrere, ..for speilet ser skikkelig gammelt ut, ..men sorte små prikker...! I disse dager ordner vi loftstua, ...og det ble en Ektorp med sjeselong fra Ikea. Jeg skal ta noen bilder når den er ferdig. Kanskje dette speilet får en plass der...?

Ha en fortsatt fin torsdag kveld.
Klems Sarita

3 kommentarer:

 1. Kjempe koselig å pynte med vårløker inne nå ;o) Kjempe fint bilde ;o))) Klem E

  SvarSlett
 2. Oj, det speilet var utrolig fint! Sørumsand er ikke så alt for langt unna heller... Og fruen er i shoppemodus om dagen. Kanskje jeg tar meg en tur dit i morgen! Ligger butikken inne på handlesenteret der?

  SvarSlett
 3. Jupp, inne på senteret. De har det i stort også, ....jeg skulle helst hatt det men, he...syns det er veldig vakkert.

  Klems

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails