VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Litt bad

God søndag,

Lenge siden jeg har blogget nå, ...men det har vært litt hektisk i heimen i det siste:). Jeg har så mye jeg må vise dere. Vi har fått i stand badet, ...hovedbadet, ...ikke helt klart, men såpass at jeg kan vise noe.
Denne baderomsmøbelen kjøpte vi på Living. Den er laget av resirkulerte materialer noe jeg syns er veldig bra. I tillegg ser den jo veldig slitt ut*ler*, noe som passer meg midt i blinken. Den kostet ikke all verdens heller, ..så bedre kan det jo ikke bli. Denne skal romme alle håndklær og annet man ikke vil ha synlig på badet, ...og den passet godt i kneveggen.
 Noen detaljer. Jeg syns denne kassa passet godt til oppbevaring av badesalter og oljer.


Vi skal sette knotter på skapet. Det er opprinnelig ikke knotter på skapet, men vi syns det er mer praktisk.
Disse er fra Jeanne D´arc Living.

I morgen kommer sofaen vi har bestilt...veldig spent. Håpre vi får tid til å hente den, ....utfordringen blir vel å kvitte seg med Ektorpen:). Vi skal nok finne ut av det. Jeg skal knipse noen bilder når den er på plass.... Titt gjerne innom meg igjen:).

Ha en fortsatt fin kveld.

Klems Sarita

6 kommentarer:

 1. Så flott bad du har. Elsker de flisen. Skal ordne badet vårt til sommeren, og da skal vi ha de sammen flisene på vårt bad. Kjempe lekkre. Ligger meg til som følger jeg. Her kommer jeg på besøk flere ganger. Klem Merete

  SvarSlett
 2. Fin og "slitt" benk på badet ja.. passer fint med de knottene til den:)
  Så morsomt med ny sofa!
  Ønsker deg en ny og fin uke Sarita.
  Klemmer fra Line

  SvarSlett
 3. Så lekkert! Flotte fliser og skapet var bare herlig!

  Klem fra Karen

  SvarSlett
 4. Award til deg hos meg :-)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. heisann! kan eg få spørre kor du har kjøpt den kassa det står *Bath* på?:) har leita i over ett år etter sånn nå :P

  malin_tokvam@hotmail.com :)

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails