VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Long time no seen

Er det noe som heter. Jeg har hatt en laaang bloggpause. Ikke helt frivillig men dog. Men alle husprosjekter er fortsatt i gang så jeg har masse jeg vil vise dere. Jeg vet nemlig at selv om jeg ikke har vært her på en stund så er det noen som trofast titter innom. Det setter jeg stor pris på:-). Vi har malt rekkverk, hus og bygd platting både her og der. Vi begynner å komme i mål med malingen av huset utvendig. Dette tar tid. Med to aktive små barn rundt blir det noen timers malig etter leggetid eller om man har litt barnevakt....så tålmodighet.....*phuuh*.

Her er et bilde av inngangspartiet vårt. Veggen gjenstår men nå begynner huset å få det inntrykket jeg er ute etter. Velkommen hvitt:).


Det er mye arbeid med så mange detaljer på huset så jeg innrømmer det. 
Det har vært dager jeg har angret på mine valg. 


Når alt kommer til alt og jeg er ferdig med å male er alt sammen bare såååå verdt det:).

Håper du titter innom igjen.

Klems Sarita

2 kommentarer:

  1. Eeeendelig =) Har savnet blogginnlegg fra deg, ser frem til å se hvordan huset har blitt!
    Ha en fin helg =)

    SvarSlett
  2. Hei. Flere innlegg kommer m jevne mellomrom nå. Tusen takk for at du leser:-). Klem Sarita

    SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails