VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Og vårfølelsen gjør at

Herlige vakre torsdag.
Håper det er det for deg også.
Når sola glitrer og varmer snøen, ....blir jeg varm i hjertet:)).

Da kommer lysten og kreativiteten strømmende og tanker blir til handling. Ulempen er bare at det blir veldig rotete hjemme, ...og oljemalingen ruser oss med den forferdelige lukten...!

Jeg har derfor tatt med meg familien ut så vi ikke skal besvime hele gjengen:).


Det skjer mye her om dagen. Min mann er i gang med å snekre skodder som jeg også må male etter hvert. De skal jeg ha på vinduene inne. Barnerom og kontor tar form og endelig maler jeg vindusposter, hyller og bord. Vi har også snekret hyller ..... vi?!, he he, ...jeg maler de i hvert fall. Dere skal få se litt rotete bilder av dette nå, ...så skal jeg vise dere de endelige resultatene når jeg er i mål. Om en ukes tid så tenker jeg det ser litt annerledes ut i svalenheimen.


Denne hylla har han laget og profilert. Jeg har malt!
Dette er et bord jeg fant på finn.
Og slik ser det ut i hele huset, ...da alle vindusposter blir malt:). ROT!!
Det er noe styr men det må til.

I mellomtiden får du nyte det herlige vårværet og den herlige tiden vi er på vei inn i.


Varme klemmer fra Sarita

1 kommentar:

  1. så flott du har det! Litt rot gjør ingenting når det blir så fint til slutt... kjøkkenet mitt har sett ut så ei bombe mens jeg laga meg kjøkkenbord... ble ferdig i går, titt gjerne innom :) ble knallbra, mannen klaga skikkelig for huset sto på hodet, men nå... nå er det FINT! :)

    kos deg m malinga!

    Klems Diana.

    SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails