VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Påskeferien er her....

Og da er det ikke noe annet å gjøre enn å sette i gang:).
Jeg så noen vakre skodder på en annen blogg....men de var hjemmesnekrede. Jeg har derfor tegnet noe lignende og satt min kjære i gang med snekringen. (Det skal sies at han ikke er snekker, ...men hva er det han ikke får til ?!,sier jeg bare).

Slik ser de ut ferdig heftgrunnet.
Jeg tenker å slite de litt i kantene og male et strøk til.
Lover å vise bilde av de når de er ferdig og også hengt opp. Jeg skal ha de i et vindu jeg ønsker litt skjermet innsyn i. Syns de ble veldig fine og må virkelig skryte av "snekkern" min for at han får til det jeg ser for meg:).
Det er nemlig noen ganger at han ikke har så mange valg når jeg har satt meg noe i hodet*ler*.

 


Påsken for oss er ofte å få gjort noe hjemme i tillegg til å kose oss sammen. Jeg kommer derfor til å bruke litt tid på å gjøre ferdig noen prosjekter i svalenheimen....som vanlig. Det er så deilig å få ting gjort! Gleder meg.

I mellomtiden ønsker jeg deg en god helg.

Klems Sarita
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails