VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Vakre vindusfriser...

Hei på deg:).

Jeg har alltid hatt lyst på slike trefriser som kan henge i vinduene og skjule en evt. rullgardin eller annen solskjerming. Jeg har aldri sett noen som ikke har ruinert meg helt så har derfor latt være. Til min store begeistring sto det to stykker og ropte på meg inne på Dorothea outlet. ...I tillegg var de på 70 % *dåne*. Fortsatt i lykkerus:)

Her er de. Supervakre vindusfriser som nå pryder mine vinduer.(Jeg syns de gir alt det nye i huset litt sjel..)Jeg er veldig opptatt av at noe kan være av den "odentlige" sorten, ...altså unikt, gammelt og da blir det også noe dyrt....men jeg er veldig glad i å gjøre kupp og også å blande inn elementer som er rimelige...for eksempel fra Ikea. Det er akkurat en slik blanding som gjør stilen litt personlig syns jeg. I tillegg liker jeg å ønske meg ting og vente litt på ting. Dette gjør at jeg blir kreativ og at vi også lager en del ting selv.

Håper du har en strålende dag.
Klems Sarita

3 kommentarer:

  1. Så flotte de var! Og heldig at du fikk så bra rabatt på dem også.

    SvarSlett
  2. Nydelig! Sånne har jeg aldri sett før, faktisk. Men det var utrolig fint =)

    SvarSlett
  3. Så flott:D Helt enig med deg når det kommer til stil;)

    SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails