VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Påskeferien er her....

Og da er det ikke noe annet å gjøre enn å sette i gang:).
Jeg så noen vakre skodder på en annen blogg....men de var hjemmesnekrede. Jeg har derfor tegnet noe lignende og satt min kjære i gang med snekringen. (Det skal sies at han ikke er snekker, ...men hva er det han ikke får til ?!,sier jeg bare).

Slik ser de ut ferdig heftgrunnet.
Jeg tenker å slite de litt i kantene og male et strøk til.
Lover å vise bilde av de når de er ferdig og også hengt opp. Jeg skal ha de i et vindu jeg ønsker litt skjermet innsyn i. Syns de ble veldig fine og må virkelig skryte av "snekkern" min for at han får til det jeg ser for meg:).
Det er nemlig noen ganger at han ikke har så mange valg når jeg har satt meg noe i hodet*ler*.

 


Påsken for oss er ofte å få gjort noe hjemme i tillegg til å kose oss sammen. Jeg kommer derfor til å bruke litt tid på å gjøre ferdig noen prosjekter i svalenheimen....som vanlig. Det er så deilig å få ting gjort! Gleder meg.

I mellomtiden ønsker jeg deg en god helg.

Klems Sarita
Posted by Picasa

Male eller ikke male?


Hei på deg:).


Jeg har lenge hatt denne moraklokka, ....som virker akkurat når det passer den, ...men for det meste ikke! Jeg har egentlig tenkt til å male den, ...men noe sier meg at det er litt dumt. Hva tror du? Jeg vil veldig gjerne ha din mening om akkurat dette:)). Den er fra 1800-tallet en gang, ..og har et veldig flott motiv, ...det er bare det at jeg ikke er helt gull av meg...men kanskje i nærheten av kakkelovnens messing, ....har lyst på hvit og grå altså.......

Mange klemmer Sarita

Og vårfølelsen gjør at

Herlige vakre torsdag.
Håper det er det for deg også.
Når sola glitrer og varmer snøen, ....blir jeg varm i hjertet:)).

Da kommer lysten og kreativiteten strømmende og tanker blir til handling. Ulempen er bare at det blir veldig rotete hjemme, ...og oljemalingen ruser oss med den forferdelige lukten...!

Jeg har derfor tatt med meg familien ut så vi ikke skal besvime hele gjengen:).


Det skjer mye her om dagen. Min mann er i gang med å snekre skodder som jeg også må male etter hvert. De skal jeg ha på vinduene inne. Barnerom og kontor tar form og endelig maler jeg vindusposter, hyller og bord. Vi har også snekret hyller ..... vi?!, he he, ...jeg maler de i hvert fall. Dere skal få se litt rotete bilder av dette nå, ...så skal jeg vise dere de endelige resultatene når jeg er i mål. Om en ukes tid så tenker jeg det ser litt annerledes ut i svalenheimen.


Denne hylla har han laget og profilert. Jeg har malt!
Dette er et bord jeg fant på finn.
Og slik ser det ut i hele huset, ...da alle vindusposter blir malt:). ROT!!
Det er noe styr men det må til.

I mellomtiden får du nyte det herlige vårværet og den herlige tiden vi er på vei inn i.


Varme klemmer fra Sarita

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails