VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

God Jul fra Svalenheimen:)

Håper du får en stille og rolig jul og koser deg så mye som mulig. Jeg skal kose meg med mitt bollejuletre og alle de små juleduppedingsene som har kommet fram litt etter litt:). Det er nå jeg får tid til å sette meg ned å faktisk se og nyte. Jul for meg sånn helt estetisk er amaryllis, juleroser, svibler, kranser og mose. Også lys da selvfølgelig. Her kommer en titt på mitt juletre i år...som ble en smule for tykt og lavt. Vi løste det ved å sette en trekasse under..så ble det så bra så *ler*. Kjøpt er køpt.....

Denne kransen har jeg laget selv. En krans du liker og eukalyptusblader som er tvinnet gjennom og festet med ståltråd med perler. Noen ganger har jeg olivenblader i også. Båndene er festet fire steder og man kan enkelt henge det man måtte ønske under slik at den blir mer dekorativ. Min krans har også mulighet til å bære fire lys....slike små bedelys...men jeg har respekt for brann så liker ikke tenne de.

Det blir veldig jul når denne kommer opp syns jeg.Håper du fikk litt inspirasjon så titter jeg innom igjen i romjulen. I mellomtiden, kos deg.
Klems Sarita

2 kommentarer:

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails