VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Dette er synet jeg møter når jeg kommer ut døra :-)

Som mange av dere sikkert har skjønt så bor vi på andre siden av gata av der vi bygger hus. (Litt lenger bort da)
Så dette er synet som møter meg når jeg titter til venstre hver gang jeg går ut av døra..., noe jeg selvfølgelig gjør titt og ofte. Det ble så fint når mønepynten kom på....spiret mangler under da...men det ble mye mer ferdig slik det ser ut nå.

Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Hei på deg :) Den mønepynten var LEKKER! Det er akkurat noe sånt jeg er på utkikk etter til vårt hus. Kan jeg spørre hvor dere har fått tak i den? Har forresten lagt meg til som følger hos deg :)
  Jeg har nettopp startet min egen blogg, og blir kjempeglad for besøk.
  Ha en god helg.
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 2. Heisann ;)
  Fant nettopp bloggen din. Så utrolig flott hus dere bygger! Dette må jeg følge med på vidre, så jeg legger meg til som følger :)

  Ha en fin lørdag.
  Karina

  SvarSlett
 3. Helt rååå fint hus dere bygger, jeg er veldig svak for disse hustypene.Selv har vi bygget i herskapelig klassisk stil.Ta en titt når du får tid..fit

  SvarSlett
 4. Hei igjen :) Så koselig at du har lagt deg til som følger! Håper at du vil trives hos meg.
  Du spør om fonter- hva er det for noe?
  Hihi, er så grønn på alt dette, har jo nettopp begynt å blogge. Og data er jeg helt grønn på. Men hvis jeg har sånne fonter-forklar meg hva det er- så skal jeg forklare hvordan jeg fikk det til :)Ps. takk for svar på spørsmålet mitt.
  Klem fra Lise

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails