VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Leiligheten i huset begynner å ta form!


Ikke så lett å se av de bildene her...men det begynner virkelig å bli bra i leiligheten.
Tak er på plass i alle rom utenom bod og veggplatene er snart montert opp. Gangen er bygd opp også så nå kan vi bestille kjøkken. Nå har det virkelig blitt fortgang i sakene...moro å se.
Flere bilder kommer etter hvert.
Jeg skulle ønsker jeg klarte å legge inn innleggene mine i mapper slik at de som ønsker å lese om interiørplanlegginen kan gjøre det og de som vil se huset enkelt kan finne fram til det...men jeg er ikke så god på dett enda..og det er vel kjent at det ikke blir veldig mye tid til å sitte på nett når man bygger hus og har to små barn....
Er det noen som kan hjelpe meg med å lage mapper så er jeg veldig takknemmelig.Klems Sarita
Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. Hei. Takk for kommentar inne hos meg. Nå har det seg slik at jeg jobber i Blink Hus, så vi har masse leverandører som jeg kan bestille fra, men vriderne er helt sikkert i salg et sted, f.eks XL bygg. Vrideren er fra Fixxer og jeg bestilte dem fra Gisle Krigsvoll. Du kan se på denne siden: http://gkwebonline.no/mcp/portal/media-type/html/user/Anonym01/page/default.psml/js_peid/E25

  Er usikker på utprisen på disse, men er sikkert ikke over 100lappen.
  Om ikke XL bygg har dem inne kan de helt sikkert skaffe til deg.

  Håper du finner dem, de er veldig flotte:))
  Klem J.

  SvarSlett
 2. Ser at adressen jeg ga deg ikke funker, men prøv på: http://www.krigsvoll.no

  Deretter går du på produktkatalog og fanen med produktkatalog igjen. Så trykker du på Dør og vindu, på side 5 av 10 med varenr. 712012.
  Klem J.

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails