VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

God Stemning


God fredag.
Nå har jeg skjenket meg et glass vin og tent lys. Huset er nyvasket og barna er i seng. Det er fyr i kakkelovnen for første gang og til og med mannen er borte:). Jeg har hele kvelden foran meg.....helt alene. Det er fantastisk deilig å benke seg ned i sofaen med et glass god vin og kjenne på stillheten. Jeg nyter et ryddig hus som endelig er rent og snekkerfritt...i alle fall for i år:).
Håper du har samme godfølelsen som jeg har. I morgen skal vi kjøpe juletre. Det gir meg julestemning i hvert fall. Julen kan bare komme nå.

Klems Sarita

2 kommentarer:

 1. Så nydelig og JA den herlige julestemning er her ;))
  Lykke til med treet ,))

  Titter forbi for å gi ett lite juleskribleri til deg fra meg ;)

  Jeg ønsker deg av hjerte alle de gode ting♥
  Nyt av julen & dens poesi, dufter & av harmoni
  Å tenk om litt vi pakker opp av hjertens glede
  - alt det skjønne julen har å gi!!
  Varme juleklemmer jeg sender deg fra meg, Anki
  ♥GOD JUL♥

  SvarSlett
 2. Hei!
  Hvordan går det med kakkelovnen? Venter spendt på noen fine bilder :O) Leit å høre at Cronspisen ikke leverte som ønsket. Vi har bestillt vår hos Fyr & Flamme i Halden. Ovnen skal vissnok være på lager hos Cronspisen, og leveres rett over nyttår. Håper det går som planlagt. Ellers har jeg jo ventet i 15 år, så litt fra eller til spiller ingen rolle ;O)
  Ønsker deg en fin og avslappende jul, med masse kos foran kakkelovnen!

  Klem Susanne

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails