VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Vi bygger bod.


Hei på dere:).

Som vanlig så bygges det i heimen vår. Begynner å bli litt smålei nå må jeg si, men det skal bli veldig godt å få en ekstra bod! Dette er hallen vår som har stått helt uordnet i påvente av denne boden. Nå ser det ut som den blir ferdig i dag:), så da blir det orden til jul. JIPPI!! Da kan vi henge opp lysekroner og pynte litt her også. Hallen er tross alt det første man ser når man kommer hjem til oss.
I denne lille trappeboden har jeg planer om å oppbevare tomflasker, barnas sekker, uåpnede brusflasker etc. Ikke minst skal det en liten ekstra fryser inn der. Alt som gjør at det blir rotete i hallen skal inn hit:). Jeg anbefaler derfor alle å bygge en slik når man har trappeløsning som passer til det.

Trappa som var feillevert hele to ganger ble slik dere ser her. Det skulle være hvitere trinn, kule nederst og buet vange, men .....vi ble i grunnen fornøyde med denne løsningen likevel.


Ha en fortsatt strålende tirsdag.
Julen nærmer seg med stormskritt, ...siste innspurt i julegaveshopping skal unnagjøres i dag.

Klems Sarita

2 kommentarer:

 1. Jeg elsker å følge med deg i denne byggeprosessen deres!
  Dere bygger jo vårt drømmehus (som vi har planer om å bygge etterhvert) og jeg er helt forelsket i alt dere foretar dere.
  For et eventyr!!

  Det blir så fint når dere blir ferdig!
  Skjønner at du gleder deg ;)

  Klem fra Trine

  SvarSlett
 2. Hei! Og så hyggelig at du fant meg:)
  Snøen er en HTML/javascript kode som jeg ikke får til sende deg i kommentarfeltet. Hva er mail-adresen din?
  Håper vi "ses" mer! Nydelig hus dere bygger! Spennende!!:)
  Ha en god kveld:)
  Klem fra Hegemor

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails