VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Til salgs!

Gammelt franskt spisebord. Kjøpt på Zanz for 7000 og selges kun kr. 4000. Det kan lages innleggsplater på hver side. Det er med tungt hjerte det selges, ...vi har ikke kjøkkenbord lenger....kun spisestue grunnet kjøkken øy. Kjempe fine utskjæringer på bena også. Dette bordet er virkelig vakkert. En ordentlig antikvitet. Det er litt usikkert fra hvilket årstall det er fra i følge tidligere eier av  Zanz.

Send en melding til sarita.betin78@gmail.com  om det skulle være interessant.

Mål: 120 x 80 cm.


Klems Sarita

2 kommentarer:

 1. Vakkert bord. Jeg skulle gjerne ha kjøpt, men vi trenger et litt større. (det blir kjøkkenbord kombi spisestuebord).
  Kjempelurt med bod til å oppbeavre de tingene du nevner. Vi tenker i samme retning når vi bygger på om får større gang. Under trappen hos oss, der hvor dere har bod, er en dør og trapp ned til kjeller hos oss. Så den plassen er opptatt. Men løsningen er tegnet i ny gang og mye kommer i det nye vaskerommet også.. som fryser og ekstra kjøleskap (ja, til kaker, is og brus når det er bursdager og fest)
  Ha en fin onsdag Sarita og lykke til med salget av bordet:)
  Klemmer fra Line

  SvarSlett
 2. Åå, jeg skulle gjerne kjøpt det selv også, men vi har for liten plass i leiligheten vår., Det blir andre boller når vi også bygger hus! ;) Hehe!
  Det blir nok ikke noe problem å få solgt det da, så vakkert som bordet er!

  Velkommen som følger! Jeg la meg til her for noen uker siden, så jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg :))

  Stor klem

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails