VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

AWARD


Min første AWARD kommer fra denne vakre bloggen, Mitt Landliv.
Tuse tusen takk.

Med denne awarden følger det en utfordring om å fortelle 8 ting om seg selv samt at man skal gi den videre til 5 blogger med under 100 følgere.

8 TING OM MEG:
 1. Jeg er halvt indisk og halvt norsk.
 2. Jeg elsker å tegne og male.
 3. Jeg er glad i å reise og oppleve andre land sammen med min kjære.
 4. Jeg har flyskrekk! (Men reiser både i jobb og privat)
 5. Min største lidenskap er interiør.
 6. Jeg lever et karbohydratfritt liv om dagen.
 7. Jeg elsker sommeren.
 8. Jeg har alltid for lite tid.

 Det var litt om meg, ...så nå vil jeg gi denne Awarden videre til 5 nye blogger med under 100 følgere:Syns i grunnen det var veldig vanskelig, ...da det ikke er enkelt å finne blogger med så få følgere.(følte meg riktig så ensom får jeg si *ler*..men en del husbyggerblogger har jo ikke så mange enda, ...så jeg syns også disse fortjener en liten oppmerksomhet:).

Klems Sarita
5 kommentarer:

 1. Takk for Award, den skal jeg nok ta for meg senere.

  Nå gleder jeg meg til å titte igjennom bloggen din og se på prosjektet deres. Husbygging er spennende, men jeg gleder meg mest til å kunne bo meg inn :)

  SvarSlett
 2. Hei-og tusen takk for Award:)
  Bloggen vår er først og fremst en blogg om restaurering av huset, og vi ønsker foreløpig (dette kan jo alltids endre seg etterhvert;) å holde dette fokuset. Velger derfor å stå over utfordringen, men er glad for at du la igjen spor slik at jeg kunne finne denne koselige bloggen:)
  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 3. Hei- og tusen takk for Awarden. Du skal ikke beklage for jeg la inn innlegget samme dag som du gav meg awarden, så det var ikke godt for deg å vite. Jeg får bare så grusom dårlig samvittighet fordi jeg aldri får fulgt opp awardene på en grei måte, og valgte derfor å ha en awardfri blogg. MEN tusen hjertelig takk likevel.
  Ha en super duper helg
  klem Yvonne

  SvarSlett
 4. Koselig å lese om deg;) jeg tenkte det var noe med det navnet ditt ja;) Åh..spiser mye indisk dere da eller?! Jeg simpelthen eeeelsker indisk mat!!
  Karbohydratfritt er ingen lek gitt. Ikke så lett det synes jeg, den gangen jeg forsøkte.
  Masse lykke til med det ivertfall:)
  Nei, nå kaller puta på meg her.
  Klemmer fra Line

  SvarSlett
 5. Hei! Takk for award. Det var veldig overraskende..... Koslig at du fant fram til meg, så oppdaget jeg deg også....

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails