VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

God påske:)Påske for meg er ikke gule blomster og gule ditt og gule datt. Akkurat som julen ikke er rød....jeg liker rett og slett ikke gult jeg da. Påske for meg er heller perleblomster og noen vakre hvite blomster som passer til. Det er nostalgske egg i jordfarger og i år kom det også med et par høner fra Kid og litt eggformede lys i en lekker lysestake fra Lobelia. Normalt er jeg ikke overivrig på å pynte til påske men litt må jo til. Siden vi er på lavkarbo om dagen, så ble det heller lite snop også, men vi har laget deilig lam med rotmos og hjemmelaget karamell.  Ellers har min flinke mann fått på plass plattingen i påsken, ...så nå nytes den herlige vårsola for fullt. (Mellom malingsslag og rydding:-)). Legger ved noen bilder av påsken i Svalen heimen.

Håper du har en like fin påske som jeg har. Noen deilige og ikke minst arbeidsomme fridager med latskap innimellom.


Klems Sarita

3 kommentarer:

 1. Så koselig du har gjort det til påsken :) fikk noen tips der;) Har dere kommet dere på plass i ny huset? når stod det ferdig? jeg gleder meg så mye til huset vårt er ferdig til høsten, ca 1 okt. Det blir en drøm som går i oppfyllelse :)

  SvarSlett
 2. Hei hei,
  Takk for ditt flotte bidrag i påskekonkurransen vår :) Vi har en liten overraskelse til deg hos oss. Ta en titt:)
  God helg!
  Beste hilsen fra jentene på ZanZ

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails