VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Stygge sikringskap

Kan bli riktig så fine med litt maling. Veldig mange som bygger hus i dag bygger et eget teknisk rom slik at alle ting man ikke vil at skal synes gjemmes bort der. Det være seg varmtvannsbereder, varmepumpe, sentralstøvsuger, ventilasjonsagregat, sikringskap mm. Vi har ikke et slikt rom ....så vi har et, i mine øyne, alt for stort sikringskap i gangen. Jeg var riktig frustrert over dette en liten stund. Tenkte på å gjemme det bort inni skapet eller kasse det inn, ...eller lage dør foran, ...ja, ..jeg har faktisk hatt mange tanker rundt et kjedelig hvitt og glatt sikringskap. Til slutt kom jeg på ideen om å male det med tavlemaling:). Det var en litt grisete jobb, da malingen flyter som vann, ..og den er sort. Dette bør derfor ikke gjøres på stuegulvet....men resultatet var så absolutt verdt det:)). Husk å heftgrunne først, ..hvis ikke sitter nok ikke malingen lenge. Nå kan man nesten ikke se at det er et sikringskap.
Så dere som stirrer fortvilet på den glatte døren som ikke er direkte pen, ...mal den. Dette må bli dagens tips fra meg.


Slik ble resultatet hos oss
Nå skal jeg forberede påske og vår i Svalen heimen:). Ønsker dere en fortsatt strålende søndag.

Klems Sarita

1 kommentar:

  1. Hei!

    Vi har gleden av å invitere til tidenes interiørbloggetreff på Gamle Logen den 25.juni 2011. Håper du kan ha lyst å komme!

    Nib-jentene

    SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails