VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

God påske:)



Påske for meg er ikke gule blomster og gule ditt og gule datt. Akkurat som julen ikke er rød....jeg liker rett og slett ikke gult jeg da. Påske for meg er heller perleblomster og noen vakre hvite blomster som passer til. Det er nostalgske egg i jordfarger og i år kom det også med et par høner fra Kid og litt eggformede lys i en lekker lysestake fra Lobelia. Normalt er jeg ikke overivrig på å pynte til påske men litt må jo til. Siden vi er på lavkarbo om dagen, så ble det heller lite snop også, men vi har laget deilig lam med rotmos og hjemmelaget karamell.  Ellers har min flinke mann fått på plass plattingen i påsken, ...så nå nytes den herlige vårsola for fullt. (Mellom malingsslag og rydding:-)). Legger ved noen bilder av påsken i Svalen heimen.

Håper du har en like fin påske som jeg har. Noen deilige og ikke minst arbeidsomme fridager med latskap innimellom.






Klems Sarita

AWARD


Min første AWARD kommer fra denne vakre bloggen, Mitt Landliv.
Tuse tusen takk.

Med denne awarden følger det en utfordring om å fortelle 8 ting om seg selv samt at man skal gi den videre til 5 blogger med under 100 følgere.

8 TING OM MEG:
  1. Jeg er halvt indisk og halvt norsk.
  2. Jeg elsker å tegne og male.
  3. Jeg er glad i å reise og oppleve andre land sammen med min kjære.
  4. Jeg har flyskrekk! (Men reiser både i jobb og privat)
  5. Min største lidenskap er interiør.
  6. Jeg lever et karbohydratfritt liv om dagen.
  7. Jeg elsker sommeren.
  8. Jeg har alltid for lite tid.

 Det var litt om meg, ...så nå vil jeg gi denne Awarden videre til 5 nye blogger med under 100 følgere:



Syns i grunnen det var veldig vanskelig, ...da det ikke er enkelt å finne blogger med så få følgere.(følte meg riktig så ensom får jeg si *ler*..men en del husbyggerblogger har jo ikke så mange enda, ...så jeg syns også disse fortjener en liten oppmerksomhet:).

Klems Sarita








Stygge sikringskap

Kan bli riktig så fine med litt maling. Veldig mange som bygger hus i dag bygger et eget teknisk rom slik at alle ting man ikke vil at skal synes gjemmes bort der. Det være seg varmtvannsbereder, varmepumpe, sentralstøvsuger, ventilasjonsagregat, sikringskap mm. Vi har ikke et slikt rom ....så vi har et, i mine øyne, alt for stort sikringskap i gangen. Jeg var riktig frustrert over dette en liten stund. Tenkte på å gjemme det bort inni skapet eller kasse det inn, ...eller lage dør foran, ...ja, ..jeg har faktisk hatt mange tanker rundt et kjedelig hvitt og glatt sikringskap. Til slutt kom jeg på ideen om å male det med tavlemaling:). Det var en litt grisete jobb, da malingen flyter som vann, ..og den er sort. Dette bør derfor ikke gjøres på stuegulvet....men resultatet var så absolutt verdt det:)). Husk å heftgrunne først, ..hvis ikke sitter nok ikke malingen lenge. Nå kan man nesten ikke se at det er et sikringskap.
Så dere som stirrer fortvilet på den glatte døren som ikke er direkte pen, ...mal den. Dette må bli dagens tips fra meg.


Slik ble resultatet hos oss
Nå skal jeg forberede påske og vår i Svalen heimen:). Ønsker dere en fortsatt strålende søndag.

Klems Sarita

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails