VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Gjestetoalett/Bad

Hei alle,

Jeg er endelig på nett igjen og har tatt noen bilder av det lille badet vårt. Det er stort sett ferdig...i dag...så måtte knipse litt. Mangler litt varme etter min mening...men ting og tang kommer etter hvert:-). Rommet er i alle fall ferdig i sin helhet med dusj, vask og toaett.

Spent på hva dere syns....veit at mange har fulgt med i planleggingsfasen min... så nå får dere se resultatet...


Hvite mursteinsfliser og grå litt slitte gulvfliser fra Fagflis. Dusjdør og søylevask er fra Megaflis. Speil og knagger er kjøpt hos min favorittbutikk Zanz for noen år siden og kom godt til sin rett på dette badet syns jeg:-). Lampen er fra Ikea.

Jeg vil også nevne at vasken og lampen er valgt etter stor inspirasjon fra Anettes Hus. Tusen takk Anette:-).


Små søte dufthjerter som gir en behagelig men nydelig duft i rommet.


Håper dere liker det og jeg setter alltid pris på en hyggelig kommentar.

Klems Sarita

10 kommentarer:

 1. Kjempe flott bad!
  Ha en flott søndag vidre.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Det ble nydelig!
  Gleder meg til å få se resten av huset også!
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 3. kjempeflott bad! Vasken var jo bare nydelig:)

  SvarSlett
 4. Hei;).

  Gratulerer med nytt hus;). Badet deres var alldeles nydelig. Likte veldig godt flisene på både gulv og vegg. Ser frem til å se mer fra det nye huset deres. Vi er så smått i planleggingsfasen til et nytt hus, så her skal jeg følge med for å høste litt inspirasjon;).

  Ha en fin uke;).

  klem fra Marilinn

  SvarSlett
 5. Det ble helt nydelig!!! Kjempeflott:D

  Ha en flott uke:D Kjempegøy å følge med på bloggen din!

  SvarSlett
 6. Gjennomført og flott:)

  Kos deg i nye fine huset:)

  SvarSlett
 7. Badet ble helt nydelig, veldig delikat! Likte kjempegodt fasongen på vasken!! Blir spennende å se mer av huset etterhvert:) Ha en strålende uke, klem fra Jorunn

  SvarSlett
 8. Åååå Sarita..såå LEKKERT badet ble!! Stolt kan du være! kjempebra "satt sammen" ned til minste detalj. Gleder meg til flere bilder fra huset...jeg håper vi får se ?! ;)
  God klem fra Line

  SvarSlett
 9. Tusen takk alle,

  Ja, klart dere skal få se...men kan jo ikke vise alt på en gang;-)...og er heller ikke ferdig med alt...Her er det maaange spennende prosjekter på gang...løvebeinsbadekaret har også kommet, ...så bilder fra hovedbadet skal jeg også vise etter hvert. Det ble veldig lekker syns jeg.

  Klems til dere alle:-)

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails