VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Utelys


God kveld.

Min mann kom hjem i dag med bilen full av utelamper:-). Jeg var bare sååå spent. Slik ble resultatet.
Lampene er en serie som heter London og er kjøpt hos Norlys.

London vegg serien

Vegglamper i klassisk design som vender opp og ned. Glasset er slagfast klar polykarbonat. Opal polykarbonat kan leveres. London leveres i fargene sort, grønnpatinert og hvit. Lampen er en del av en serie som inneholder vegglamper som vender opp og ned, lampe i kjetting, portstolpe, blomsterstolpe og teleskopstolper med 1 til 3 lyktehoder.
Vi valgte London Big stående til endene på huset og litt mindre til glassveranda og inngangspariter. En stålampe kommer på granittmuren...og dette får dere se når alt er på plass:-). Mannen holder på å monter de nå...men jeg klarte ikke la være å knipse litt før mørket smøg seg på.
Jeg syns det ble veldig riktig....var nemlig litt redd de skulle være for store, ...men ser nå at stående panel og den høyden på huset kler såpass store lamper.

Ferdig resultat kommer om noen få dager:-).

Ha en fortsatt strålende kveld.
Klems Sarita

4 kommentarer:

 1. Kjempe fine! Syns de var riktig så flotte.
  Ha en flott tirsdag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. hei hei
  så fine lamper
  du er så heldig som har så fint nytt hus :)
  hilsen fra anita s

  SvarSlett
 3. Fiiine utelamper Sarita! Vi har utelamper fra Norlys vi også.. husker ikke modellen nå, men;) Vi er veldig fornøyde ivertfall.
  Regner med at du koser deg med nytt hus nå. Sikkert litt uvant også? ;))
  Gode klemmer fra Line

  SvarSlett
 4. Takk for tipset.... disse må jeg sjekke nærmere

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails