VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Med tiden skal det nok bli litt orden!


Jeg har endelig klart å få på plass litt ting og tang rundt i huset...men det er et stort hus og som så mange andre har man ikke for mye tid...så mye gjenstår.
For de av dere som ikke kjenner meg så er ikke kroppen helt på nett om dagen, ...noe som har ført til at jeg har blitt en reser i å handle på nett:-). Man kan jo diskutere om det er bra eller dårlig....(i alle fall for lommeboka), men her jeg surrer hjemme om dagen må jo jeg også ha noe å finne på! Jeg skulle også ta noen ordentlige bilder av huset nå som det er ferdig men jammen kom det ikke en gravemaskin og stelte seg i veien i går kveld:-). Da blir det ferdig til helgen så jeg får knipse litt da i steden.


Dette skapet har vi arvet av min svåger. Da jeg så det første gang sa jeg bare at hvis han noen gang skulle kvitte seg med det så skulle jeg være den første han spurte. Deen gangen var det lysegrønt og sto sammen med en tilhørende spisestue med løveføtter i samme farge. Vi har derfor gledelig tatt i mot både spisestue og skap og malt det eggehvitt. Jeg trakk om stolene og vips, NY og i mine øyne vakker spisestue. Selve spisestua kan dere få se seinere...trenger litt rydding og flytting av esker, he. Men dette skapet står på veggen bak spisestua. Syns det ble vakkert med den nye tapeten på veggen. Det gamle vinuet har vi satt speil i.
Siden jeg fortalte at jeg har blitt så flink til å handle på nett...vil jeg gjerne vise dere de vakre vindusfrisene jeg kjøpte hos Lobelia her om dagen:-), ...de passet perfekt ti vinduene og skjermer faktisk litt for innsyn.

Så, ..det var litt småtteri fra meg i dag. Vi kommer stadig mer og mer i orden her hjemme, ..
men ting tar TID....

Ha en fortsatt strålende onsdag.

Klems Sarita

6 kommentarer:

 1. For et nydelig lite skap. Så heldige dere er som har arvet noe så fint!! Gleder meg til å se spisestuen...:)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Fantastisk blogg du har:) Kom tilfeldigvis over din blogg, og vi ble så glad! Her var det kjempekoselig å være! Du har mye fint! Så fine bilder du viser:) La oss til som følger vi! Håper det er greit? Vi blir hvertfall veldig glad for nye følgere:)

  Stor klem fra tvillingene i Gammel stil:)

  SvarSlett
 3. Nydelig skap:D Ser ut som dere får det kjempeflott:D Gleder meg til å se mer!

  SvarSlett
 4. Nydelig skap og koselig blogg, la meg til som følger hos deg også.
  ha en fin helg.

  klem fra marilyn

  SvarSlett
 5. For et nydelig hus dere bygger! Har kost meg med bildene her på bloggen din nå, og følger spent med videre ;)

  SvarSlett
 6. hva heter den fantastiske tapeten du har på det ene bildet her? den bak skapet du har arvet av din svoger :)

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails