VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Med tiden skal det nok bli litt orden!


Jeg har endelig klart å få på plass litt ting og tang rundt i huset...men det er et stort hus og som så mange andre har man ikke for mye tid...så mye gjenstår.
For de av dere som ikke kjenner meg så er ikke kroppen helt på nett om dagen, ...noe som har ført til at jeg har blitt en reser i å handle på nett:-). Man kan jo diskutere om det er bra eller dårlig....(i alle fall for lommeboka), men her jeg surrer hjemme om dagen må jo jeg også ha noe å finne på! Jeg skulle også ta noen ordentlige bilder av huset nå som det er ferdig men jammen kom det ikke en gravemaskin og stelte seg i veien i går kveld:-). Da blir det ferdig til helgen så jeg får knipse litt da i steden.


Dette skapet har vi arvet av min svåger. Da jeg så det første gang sa jeg bare at hvis han noen gang skulle kvitte seg med det så skulle jeg være den første han spurte. Deen gangen var det lysegrønt og sto sammen med en tilhørende spisestue med løveføtter i samme farge. Vi har derfor gledelig tatt i mot både spisestue og skap og malt det eggehvitt. Jeg trakk om stolene og vips, NY og i mine øyne vakker spisestue. Selve spisestua kan dere få se seinere...trenger litt rydding og flytting av esker, he. Men dette skapet står på veggen bak spisestua. Syns det ble vakkert med den nye tapeten på veggen. Det gamle vinuet har vi satt speil i.




Siden jeg fortalte at jeg har blitt så flink til å handle på nett...vil jeg gjerne vise dere de vakre vindusfrisene jeg kjøpte hos Lobelia her om dagen:-), ...de passet perfekt ti vinduene og skjermer faktisk litt for innsyn.

Så, ..det var litt småtteri fra meg i dag. Vi kommer stadig mer og mer i orden her hjemme, ..
men ting tar TID....

Ha en fortsatt strålende onsdag.

Klems Sarita

Alle ting man "trenger"....

For man trenger jo faktisk mange nye ting når man har stort nytt hus....:). I alle fall ønsker jeg å trenge dem...

Et av mine nye funn ser dere her....og det passet perfekt på kjøkkenet. Nå har ikke jeg noe i mot nye rene flater men jeg får det liksom ikke helt til å stemme før det kommer noe litt rått og slitt inn i det hele. Vi valgte bevisst å la det være litt luft (vegg) på kjøkkenet..så ikke alt bare ble dekket av overskap. Kjøkkenet er ganske stort så det kan bli litt mye skap syns vi. Men bare vegg er ikke helt meg...men nå derimot...dette skapet passet perfekt og var akkurat passe stort:-). *fornøyd*. Nå er det meg. *ler*!


Dette skapet har i tillegg mange funksjoner. Hylle, Oppbevaring og knagger:-). Hva mer kan man ønske seg...(masse mer, he...). Resten av kjøkkenet får dere se seinere.

Ha en fortsatt fin onsdag.

Utelys


God kveld.

Min mann kom hjem i dag med bilen full av utelamper:-). Jeg var bare sååå spent. Slik ble resultatet.
Lampene er en serie som heter London og er kjøpt hos Norlys.

London vegg serien

Vegglamper i klassisk design som vender opp og ned. Glasset er slagfast klar polykarbonat. Opal polykarbonat kan leveres. London leveres i fargene sort, grønnpatinert og hvit. Lampen er en del av en serie som inneholder vegglamper som vender opp og ned, lampe i kjetting, portstolpe, blomsterstolpe og teleskopstolper med 1 til 3 lyktehoder.




Vi valgte London Big stående til endene på huset og litt mindre til glassveranda og inngangspariter. En stålampe kommer på granittmuren...og dette får dere se når alt er på plass:-). Mannen holder på å monter de nå...men jeg klarte ikke la være å knipse litt før mørket smøg seg på.
Jeg syns det ble veldig riktig....var nemlig litt redd de skulle være for store, ...men ser nå at stående panel og den høyden på huset kler såpass store lamper.

Ferdig resultat kommer om noen få dager:-).

Ha en fortsatt strålende kveld.
Klems Sarita

Gjestetoalett/Bad

Hei alle,

Jeg er endelig på nett igjen og har tatt noen bilder av det lille badet vårt. Det er stort sett ferdig...i dag...så måtte knipse litt. Mangler litt varme etter min mening...men ting og tang kommer etter hvert:-). Rommet er i alle fall ferdig i sin helhet med dusj, vask og toaett.

Spent på hva dere syns....veit at mange har fulgt med i planleggingsfasen min... så nå får dere se resultatet...


Hvite mursteinsfliser og grå litt slitte gulvfliser fra Fagflis. Dusjdør og søylevask er fra Megaflis. Speil og knagger er kjøpt hos min favorittbutikk Zanz for noen år siden og kom godt til sin rett på dette badet syns jeg:-). Lampen er fra Ikea.

Jeg vil også nevne at vasken og lampen er valgt etter stor inspirasjon fra Anettes Hus. Tusen takk Anette:-).


Små søte dufthjerter som gir en behagelig men nydelig duft i rommet.


Håper dere liker det og jeg setter alltid pris på en hyggelig kommentar.

Klems Sarita

En liten snarvisitt...

Hei alle,

Vi har flyttet inn i vårt drømmehus:-). Alt er veldig kaos og vi er ikke på nett. Gleder meg til å vise litt bilder når vi er oppe og går på nett igjen....i mellomtiden har jeg litt tid på meg til å komme ut av eskene, hi. Møbler og alt er bare satt enkelt på plass....og eskene er stuet inn i hvert hjørne...det er ekko i veggene. Riktig trapp kommer til uka så da blir listingen også ferdig! Det gjenstår en hel del... men ting begynner absolutt å bli mer levelig. Titt innom meg igjen om litt.

Klems Sarita

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails