VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Det er ikke så lenge til våren kjenner jeg:)

Kaldt er det enda, ...men jeg er klar for vår. Når sola titter frem så kommer inspirasjonen tilbake. Kreativiteten titter oftere fram og jeg har lyst på fornyelse. Nå må dere ikke misforstå meg, ...jeg vet at jeg nettopp har vært så heldig og fått drømmehuset mitt, ...men de hvite veggene kan jo fort skifte farge? Eller jeg kan få fart på meg til å gjøre i stand loftstuen, ...eller jeg kan male den TV skjenken jeg tidligere har snakket om, ...pluss noen nattbord. Det er jo fortsatt innetid. Når våren virkelig setter inn så begynner jo alt utearbeidet igjen, ...så jeg må nok sette i gang nå om det skal bli ferdig inne. Kjenner det har vært godt med en liten hvilepause oppi alt:).Syns de ser så deilige ut disse fargene fra Jotun. LADY PURE COLOR. Helt glansfrie, ...nesten som ren pigmentmaling. De er i tillegg helt luktfrie. Tenker en vegg med gråblå farge på gutterommet, ...eller en blekrosa/hvit farge på pikerommet, ...eller en gråtone på en vegg i stua? Det skaper liv, ...ingen tvil om det. Vi valgte alle vegger eggehvite utenom to fondvegger som har tapet i stue og spisestue. Nettopp fordi det skulle være enkelt å endre med interiør og en vegg her og der i etterkant. Det ser ut som jeg heller litt mot det nå ja:).

Ah, jeg kjenner jeg gleder meg til våren jeg nå*ler*. (ja jeg vet det er litt tidlig)
Ha en fortsatt fin dag.
Klems Sarita

3 kommentarer:

 1. Jo, men det er klart. Mye vil ha mer, ikke sant?!..jeg kan ivertfall være sånn. Spesielt når det bare er litt som skal til for å forandre litt, freshe opp litt, gjøre inntrykket en smule mer interessant eller spenstig.
  Neeeiida...ikke for tidlig å glede seg til våren. Begynte 1.januar jeg. Nytt år, nye muligheter. Nå skal det sies at 2010 ikke var et godt år for meg, og at jeg kunne ikke vært mer glad for at det bikket over til 2011:o)
  ..vel, vel. 2010 eller 2011..at det skjer litt er jo artig.

  Så, Sarita..gleder meg til våren jeg også;)
  Klem fra Line

  SvarSlett
 2. Jeg drømmer om våren selv, den kan ikke være langt unna nå... *leeengter*♥
  Våren er tid for fornyelse, virkelig ,))
  Nyt kvelden og morgendagen,
  klemmer Anki

  SvarSlett
 3. Hei. For en utroligg flott blogg du har :) masse jeg blir motivert av og fine interiør tips :) jeg følger herved din blogg :) vi bygger selv hus og syns derfor det er gøy å se at du har en så flott blogg.

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails