VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Min sene juleblomst


De kom sent men godt. Dette er min favoritt juleblomst, ...som blomstret opp på nyttårsaften. Jeg ville bare vise dere hvor vakker den er når den står i full blomst. Dette er en stor løk, Nymph Amaryllis. Den bruker omtrent en måned på å komme opp. Bør kjøpes i god tid før man ønsker at den skal blomstre....og for min del gjør det absolutt ingen ting om den kommer nå på nyåret. Jeg elsker blomster og denne skal få pryde stue og kjøkken så lenge den bare vil:).Jeg skal rydde bort julen i dag. Det er så hyggelig å pynte til jul, ...og når nyåret kommer er det vel så godt å pakke den ned igjen:). Nytt år, ny frisk, "nytt og rent" hus:-)

Ønsker deg en super flott dag.

Klems Sarita

2 kommentarer:

 1. Hei Sarita, dette er venninna til Lene på jobben din. Kjære vene så flott hus dere har fått. Å for et smykke av en kakkelovn, sukk, bitte litt misunnerlig her kjenner jeg ;)men det hadde kanskje vært litt i overkant med en kakkelovn i en treroms leilighet i en blokk uten pipetilgang, hihi ;)
  Rakk bare å se igjennom 2 runder bakover her, men skal helt klart kikke lenger bak en dag jeg har tid for å se mer av det flotte huset deres. Jeg legger deg til på bloggrolleren min også så jeg kan følge med videre hvis det er greit for deg.

  Klem fra Nina :)

  SvarSlett
 2. Så vakker din er!! Amaryllisen min var også kjempesen til å blomstre Sarita. Den røde var først ute, seeent i julen. Så kom den hvite her nå om dagen. Den ble skikkelig stor og flott, men også veldig høy! Så den deiset i bakken her igår, og knakk:(
  Nå er de vakre blomstene lagt i en vakker skål istedet..jeg kunne jo ikke kaste herligheten..når jeg har ventet så lenge på at den skal vise sitt ansikt:)
  Ha en fin helg kjære du:)
  Klemmer fra Line

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails