VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Kanskje blir det snø i morgen...

Og kakkelovnen lar vente på seg. Vi har bestilt denne i en litt mindre utgave fra Kakkelovnsmakeriet. Jeg ringte de seinest forrige uke og de garanterte at det skulle brenne til jul?! Det er litt i seineste laget da vi bestilte denne på messe i begynnelsen av september...men nå er den i alle fall i produksjon. Utrolig hvor mye man venter på leverandører av forskjellige ting til et nytt hus. Ting tar tid...og noen ganger er det utrolig frustrerende. Men, men.....den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves heter det jo....?! Håper vinteren som lusker rundt hjørnet bare er på en forhåndsvisitt enn så lenge.
Mildvær kom tilbake.....:)).Klems Sarita

7 kommentarer:

 1. Godmorgon
  Så jättemysigt och få en kakelugn, hoppas den kommer snart. Och hoppas det blir en mild vinter och höst också. Men så mysigt det kommer bli när ni kan tända för första gången, sprakar så hemtrevligt och värmer så gott.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 2. Hei
  Takk for hyggelig besøk og kommentar hos meg.
  Lekkert hus dere har, det vil passe flott med kakkelovnen. Håper den kommer snart.

  Ha en fin dag!
  Klem T

  SvarSlett
 3. Flott kakkelovn :)
  Krysser fingrene for at dere får den til jul! Håper det hjelper :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig hilsen hos meg og velkommen som følger! Jeg la meg selvfølgelig til hos deg. Jeg gleder meg over dere nydelige hus og ser frem til å få se mer av det. Kjøkkenet var bare helt fantastisk. Som du skjønner er jeg helt betatt av det gamle, nostalgiske. Så denne bloggen passer meg ypperlig. Lykke til med den flotte kakkelovnen!
  Ha en fin kveld videre!
  Klem fra Hjørdis
  ps det kommer bare opp et grått hode når jeg legger meg til....??

  SvarSlett
 5. Så flott ovn du kommer til å få, får satse på mildvær fremover, blir nå kos å få an til jul iallefall, forsatt go torsdag kveld.
  Klem Åse

  SvarSlett
 6. Så heldig du er som får en slik vakker ovn Sarita! Virkelig nydelig kunststykke dette her.
  Da blir det ekstra godt å få den til jul tenker jeg:)
  Klemmer fra Line

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails