VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Vakker Horror


I dag kom min kjære mann hjem med en stooor overraskelse....bak kom min lille junior som den stolteste hane...:-)..."jeg vil skjære mamma, jeg vil hjelpe til". Gjett hva de kom inn i min (ok vår) hvite stue med? Ja akkurat ... et Stort Oransje Gresskar?! Jeg måtte samle tankene litt for ikke å skuffe lille junior, ...så jeg sa litt spakt: "Så utrolig kult da dere..". Inni meg tenkte jeg at noe drastisk måtte gjøres. "Da har jeg et forslag om at vi maler det grått"? De så rart på meg begge to. Jeg syns faktisk ikke det er noe stas med Halloween, men hva skal man gjøre da når barna har brukt hele dagen i barnehagen på å forberede den "store dagen"? For et år siden ble jeg gal hver gang det ringte på midt i leggetiden til de minste og ble fly forbanna på hele Halloween...som absolutt ikke er en norsk tradisjon.
I år må jeg nok finne på noe veldig lurt for å slippe unna.

Jeg syns disse gresskarene avbildet i Jeanne d´Arc living magasinet var utrolig fine. Jeg  har fått dilla på lilla-grått, så ville nok gått for et bånd i denne fargen rundt det hele.Da gjenstår det å se da, ...om jeg får lov til å gå løs på gresskaret med grått og lilla:-). Jeg tror jammen jeg skal overtale de andre i huset om at dette kan bli veldig fint med lys i...også kan vi pynte ute med det. De som ringer på skal få et sjokk tilbake, ...for jeg skal åpne døra med den skumleste maske, he he.

Et lite Tips fra meg er å lage saftig gresskar kake av innholdet. Jeg skal prøve meg på dette i morgen. Er veldig glad i gulrotkake og har hørt at gresskarkake er noenlunde likt:-).

Ha en fin senkveld:-)

Klems Sarita

3 kommentarer:

 1. Hei Hei Sarita!

  Takk for hyggelig kommentar! Håper du fant vakker-horror-inspirasjon i innlegget mitt. Hvis ikke tror jeg faktisk at du overlever en helg med et orange gresskar i huset! ;)

  Tenk så glad minsten blir når mamma ofrer stilen sin i to hele dager for ham ;)

  Happy Halloween!

  P.S. Regner med det kommer dokumentasjon på hva du gjorde med Mr. Pumkinhead. Gleder meg!

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig hilsen hos meg. Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Nå har jeg sittet her å bladd litt...¨du store så missunnelig jeg bliiiiir...Du har og får ett fantastisk hus!
  Håper det er greit at jeg slenger med på som følger, for her vil jeg veldig gjerne titte tilbake til.
  Kos deg!
  Monica

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails