VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Et blomstersyn etter ferien:)

God søndag.

Håper du har hatt en fin sommer. Det har i hvert fall vært et strålende vær. Vi har kost oss masse på ferie i Kreta. Da vi kom tilbake skinte sola og siden har den vært her på østlandet:). Fantastisk! Vi trenger det virkelig her i nord som vi har mest høst og vinter. (Det føles i hvert fall slik noen ganger).

Jeg ble møtt av et blomsterhav uten like da vi kom tilbake fra ferie. Min hageinteresse bare øker og øker. Det er så gøy å planlegge hage og hus at jeg noen ganger også drømmer om det. *ler*
Tror faktisk det er litt terapi i det for meg også... det å skape noe, ...det er liksom ikke slitsomt, ...bare en del av meg. Jeg elsker å planlegge og å finne ut hvordan man skal klare å lage det jeg ser for meg i hodet. Jeg har en flink mann som stakkars må tolke alt jeg prøver å tegne og forklare, ...og noen ting finner vi ut av mens vi driver på. Litt prøving og feiling må til.

Det er defor veldig moro å se at man lykkes.

Her kommer litt sommerfølelse....du får tenke deg duftene:).


 Roser i grålilla nyanser


 Veldig vakkert sammen med blålilla Lavendel.


 Her var det rosa før vi reiste...og nå lillarosa:)
 Dette bedet er stort og det mest krevende. Roser og Spirea har fått plass her.
Bak ser man Lindehekken som foreløpig er litt stusselig.Disse fylte FlittigLisene har jeg satt ved inngangspartiet. De tåler også skygge. 
Vakre syns nå jeg.


Varm sommerhilsen til alle mine lesere.

Klems Sarita


1 kommentar:

  1. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

    SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails