VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Julehus hos Zanz

Helluuu.

I går var min mamma og jeg på Zanz og tittet på alle de fine julevarene som var ankommet. Det var gløgg og pepperkaker og mye fint å se på. ....og kjøpe:-). Jeg har fortsatt dilla på lilla...(lille-grått) og måtte jo fortsette litt i samme sjanger til mine adventsforberedelser. Her er noen av de vakre tingen som fikk bli med meg hjem i går. Jeg er ingen typsik rød og hvit juledame...så må finne på noe annet. Heldigvis er ikke det alt for vanskelig, ...men man må lete litt da ..til det man har i hodet dukker opp i butikken.


 
Herlige rammer som skal opp på gjestebadet etter hvert.
Trenger litt kontraster der inne...alt er veldig hvitt.Disse eukalyptuskransene kjøpte jeg to av.
De kommer til å pryde utgangsdørene i julestria:-)
Det er også fint å legge de på et fat med lys i midten. De dufter deilig.Jeg har tatt lokket av denne hjerteboksen og satt det under. Slik ble det en fin blondekant på "fatet".
    Vakre lilla stjernerSå nå føler jeg at mine tidlige advents/juleforberedelser er i gang. Syns det snart kan bli 1. desember jeg nå slik at jeg får hengt opp stjernene:-). Det er en spesiell følelse dette med å komme hjem med bæreposer fylt opp av nye vakre ting syns jeg. *ler*....(mulig jeg er smågal men er sikker på det er noen som kjenner seg igjen der ute).

Ha en fortsatt fin fin dag.

Klems Sarita

2 kommentarer:

 1. Hihi..der tror jeg nok ikke du er alene nei. At det er lykke å komme hjem med bæreposer:)
  Så fine stjerner. Skjønner at nå kan desember bare komme hos deg:) skjønner det godt. Det blir sikkert stas å pynte et nytt hus!
  Klemmer fra Line

  SvarSlett
 2. Heisann du:)

  Da er strykebrett trekkene fra Chic Antique...omsider på lager:)
  Ha en strålende flott kveld:)
  Klem fra Kari:)

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails