VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Mr.Pumpkinhead

God mandag til deg!

Jeg ble totalt nedstemt i mitt, i hodet, ganske gode forslag om å male gresskaret hvitt. I stedet endte jeg i full opplæring av junior på 5 om hvordan dette skulle gjøres. Jeg måtte jo skjønne at det ikke ville lyse så bra om det ble en hvit farge på det:-). Vi startet med å skjære av "hatten" og da revnet stilken? som vi pent måtte få på igjen. Vi tegnet et skummelt, eller "kummelt" ansikts som far i huset tålmodig skjærte ut med god hjelp av minisjefen i huset. Alt som skulle være en hyggelig ettermiddag endte med gråt fra junior som da selvfølgelig klarte å skjære seg på kniven for så at mistejenta løp ut på stua med brekninger? Ja, du hørte riktig...hun er 2 år og løp fra det hele med hånden for munnen og sa "like ikke gjesska". Det var innmaten i gresskartet som ble for ekkelt..så der sto jeg da med gresskar og innmat og frø----som jeg så flott i mitt forrige innlegg skrøt av at man kunne lage kake av?! Og om ikke det var nok så prøvde vi å sette lys inni... noe som ikke helt funket så godt..da vi kun hadde telys. Mr. pumpkinhead sto derfor alene ute i mørket uten å lyse...så all jobben var for sikkerhetsskyld gjort kun for at andre ikke skulle se han. . ...og for en fest de ble! Mørket falt på å
junior var klar som drakula. Han kom stolt hjem igjen med en liten skål med godteri...for han turte nemlig ikke ringe på dørene til folk han ikke kjente? I mitt hodet så kan jo det by på en del problemer da man ikke kan forvente å kjenne hele nabolaget bare 5 år gammel og når man ringer på til de man kjenner så får man kanskje, om man er heldig, et godteri?
Mor var bare glad til da det snart var leggetid. I tillegg til å dele med lillesøster klart de også å spare litt til neste lørdag også. Så da får vi vel kanskje si oss fornøyd med dagen alt i alt. *ler*


PS: I bakgrunnen får dere en liten sniktitt på kjøkkenet som snart er ferdig:-). 
Jeg skal vise dere alt når øya er ferdig.


Vi skal i hvert fall ha for innsatsen syns nå jeg! I tillegg har vi jo gjort oss noen erfaringer rundt dette med Halloween....så neste år er vi trolig noe bedre forberedt.

Mange klemmer fra Sarita

1 kommentar:

 1. Hahaha..så morsomt lesestoff:o)
  Hørtes ganske kaotisk ut hos dere. Men huff..jeg håper det gikk bra med 5-åringen som skar seg?!!
  Høres ut som du har fullt opp og mer til også. Da er vi ivertfall to :o)
  Jeg er forresten ikke så fryktelig opptatt av Halloween jeg heller Sarita. Forsøker å droppe det hvert år. Ikke så lett med store barn som vet bare så altfor godt hva de går glipp av når alle vennene er på Halloween-party.
  Men ,men... jeg kan alltids pynte med et hvitt gresskar, som du forsøkte deg på her. Det er jo i grunn bare lekkert det!
  Gleder meg til å se kjøkkenøya di. Har du valgt samme innredning som kjøkkenet ?
  Jeg er på kjøkkenøy-jakt om dagen.Men den var kjempedyr! Har funnet en, så må sjekke med møbelsnekker imorgen om kan lage. Så får vi se hva han kan komme opp med av prisforslag ;)
  Veldig hyggelig å lese om livet deres i det nye flotte huset også. Man blir liksom mer kjent med deg som blogger. Koselig:)
  Mange gode klemmer fra Line

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails