VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

17.mai forberedelsene våre.....


Siden det er langhelg så har vi måttet ty til malebøtta. Vi har imprignert og malt som noen gale i huset. Spir og mønepynt er ikke bare bare å male når det henger høyt oppi toppen der så jeg tror det er lurt å male de i forkant....men tannbord?? for en jobb....Puuuh, ...jeg har malt en hel dag....og er halvveis?!. Jeg skjønner nå hvorfor det står tips på EKS Design sine sider om at man bør lage et kar som man kan tynne ut malingen i....for så å dyppe tannbord og pynt til ønsket farge er oppnådd.....Et slikt kar hadde vært fint å ha, he he....., så i steden har jeg prøvd å la være å telle hvor mange jeg har igjen (jeg veit at det er noe sånt som 12 igjen...), og malt med stor begeistring.

Jeg var så flink at jeg skulle stryke alle klærne til 17.mai i går...da strykejernet like greit gikk "åt skogen" for å si det slik. Da måtte jeg over til en nabo for å låne et strykejern...og om ikke det var nok så klarte den fantastisk kreative sønnen min (som jeg stort sett er mest glad i) med kamerat... , og leke med alle klærne på gulvet i dag...så til mammas store fortvilelse er alle klærne skrukkete igjen....og jeg har jo ikke strykejern..! Det er slike stunder man må tenke nøye over hvordan det føles å være glad i....og at det finnes mange typer "å være glad i...". Sånn kan det gå sier nå jeg bare....17.mai kommer jo likevel..og kanskje kan man bare ta på barna joggebuksa da regndressen må på over likevel....:-).

God 16.mai til dere alle.

Klems SaritaDette er mønepynten vår. Gleder meg til de kommer opp.

Her er spirene


Og til slutt de maaaange tannbordene..man må male inni hver strek..
så det er bare å minne seg selv på at det er verdt det.
Det blir så fint så...
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails