VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Vakkert blandebatteri til badet.


Noen ganger føler man bare at brikkene faller på plass....og den beskrivelsen passer veldig bra med min opplevelse da jeg så dette vakre blandebatteriet.
Jeg tittet litt inne hos Nor14. Og der var det.. Jeg har vært veldig på leting etter ettgreps blandebatteri i gammel stil. Dette italienske balndebatteriet er helt perfekt! Jeg veit ikke hva det koster men tror dette kommer i hus uansett. Jeg må ha 3 stk da for sikkerhetsskyld...men det får gå :-). Jeg falt pladask jeg...noe jeg ikke gjør så reint sjeldent om dagen og det var kjærlighet ved første blikk! Deg vil jeg ha....koste hva det koste vil.

Fantastisk deilig når slike detaljer er bestemt.

Klems Sarita

3 kommentarer:

 1. Jaja...enda en som ble forelska i den kranen:)) Jeg lette lenge før jeg snubla over den der og da MÅTTE jeg bare få tak i den.

  Her er link: http://www.vvs-marketing.no/dynamisk/ftp/dokumenter/brosjyrer/DuoBad_des07.pdf

  Side 58 i brosjyren til Duobad. Brosjyren finner du hos: www.vvs-marketing.no

  Klikk på oversikt over forhandlere for vvs-marketing er et engros-firma. Jeg kjøpte min kran via en rørlegger i Trondheim som bestilte kranen for meg. Mener å huske at jeg betalte ca kr 2500 for den. Vær obs på at den finnes i flere utførelser sånn at du er sikker på at du får riktig;)

  Jeg har en selvpålagt bloggpause inntil videre pga noen håndledd som ikke er helt bra.

  Nydelig blogg du har:)))

  SvarSlett
 2. Tusen takk. Ta vare på håndleddet ja:-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk. Ta vare på håndleddet ja:-)

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails