VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Flotte gulv

Nå må vi virkelig bestemme oss for gulv...men hvordan i alle dager skal man ha tid til å titte rundt i butikker....når man maler i huset, har to små barn, og mannen er elektriker på huset...?! Nettet er fine greier.... men noen ganger har jeg lyst til å ta på de valgene jeg tar på en måte....

Jeg syns disse gulvene var veldig fine fra GulvdealDe koster nå 399 pr. kvm. og da kan vi heller velge et litt rimeligere alternativ på soverom/loftstue...kanskje laminat til og med. Ikea har et stilig hvitt gulv som jeg liker veldig godt.

Klems Sarita

1 kommentar:

  1. Hei ! Vi la Ask hvit 3-stavs parkett fra gulvdeal.no til 249,.-! Vannvittig fin !

    SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails