VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Venter og venter på vinduene mine.....

Huset kommer til å få et helt annet inntrykk når disse kommer på plass.....det er helt riktig det man sier om at vinduene er husets øyne. Og vakrere øyne får man ikke etter min mening :-).(De må bare ut av plasten først). Nå skal jeg bort å imprignere og male pynteklosser, mønepynt og spir. Det er kos det.

Klems Sarita

2 kommentarer:

 1. Det er så spennende å følge med på byggingen deres:)) Huset dere har tatt utgangspunkt i er et av mine favoritter også:)

  men vi har mange favoritter så det er Glassverandaen vi likte på dette huset og så kombinert med å blande med andre hus vi liker:))


  Du er så heldig som holder på å bygge. Vi bor i et 70 tallshus med FLATT tak og jeg holder på å bli SPRØ for det er for lite for oss, selv om vi bygde på til tvillingene ble født, men her vi bor så har vi ikke særlig utvalg av tomter, så foreløpig så må vi bare vente:(  kommer til å følge med....badekaret er et slikt jeg også vil ha i mitt hus:))) og blandebatteriet til kjøkkenet var knallfin:))


  masse klemmer fra AnnElin

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelig melding AnnElin. Ja vi har gjort en del endringer på husets originaltegninger. Det er jo viktig at man gjør det til sitt eget. Hyggeli at du følger med. Her bygges det for fullt om dagen :-). Spennende og stressende på en gang. Barn tar plass så det blir vel egentli aldri stort nok, ha ha.

  Klems Sarita

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails