VELKOMMEN TIL MEG!

Jeg har alltid elsket gamle hus. Det er noe riktig vakkert og litt mystisk med disse høyreiste ofte hvite husene. Jeg liker de store flotte vinduene og alle utsmykningene et sveitserhus pynter seg med. Vi bygger nytt i sveitser stilen og jakten på den sjarmerende sjelen er i gang. Får man ikke tak i det gamle huset som allerede har sjel så får man brette opp armene og skape det selv. Det er heller ikke alltid livet blir som man har planlagt så det kan fort hende det dukker opp et innlegg eller tre på privatfronten også. Håper jeg kan inspirere med min ærlighet og kreativitet.

Denne kakeoppskriften må jeg prøve


Jeg fant denne oppskriften i denne flotte bloggen. Huset ved bekken.
Jeg fikke virkelig lyst til å prøve den....så veldig gode ut.


NAM!! :-)


BRINGEBÆRSNITTER
Ca 20 stykker.
Deig:
4 dl hvetemel 1 ts bakepulver
125 gr smør
3/4 dl sukker
1 ts vaniljesukker 1/2 dl vann
* Fyll: 3/4 dl bringebærsyltetøy. * Glasur: 150 gr melis 2-3 ss vann.
* Bland mel og bakepulver. Fordel det stuevarme smøret i melblandibgen. Tilsett sukker og vaniljesukker, og arbeid deigen godt sammen med vannet.
Rull deigen ut til to lange plater. Ca 10 cm brede. Selv pleier jeg å rulle dem ut på hvert sitt stykke bakepapir. Når den første er rullet ut, legger jeg den over på bakeplaten og smører syltetøyet på.
Dernest kjevler jeg den neste ut på bakepapiret og vender den over den første, (med deigen ned) ,og vipper den forsiktig over den syltetøydekkede bunnen. Klem kantene godt til med en gaffel. Stek kaken på 200 grader i ca. 20 min. La kaken kjølne før du smører på melisglasuren og drysser over litt fargeglad strøssel. Lykke til!

3 kommentarer:

 1. Hei Sarita :))Hyggelig at du likte kakene! oppskriften er vel utprøvd og en favoritt hjemme hos oss. Du verden for et flott hus dere bygger! Jeg har alltid drømt om å bo i et sånt hus med den typen vinduer! Heldige deg :))Hilsener fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 2. Takk for tips....ha en fin fridag, nyter når det er ekstra lange helger...

  SvarSlett
 3. Ja, disse bringebærsnittene så kjempegode ut! Takk for tips:))
  Men guri som det kommer seg hos deg da. Det blir jo skikkelig fint:))
  Gøy med hus. Kan tenke meg du begynner å bli utålmodig nå ?!

  God klem fra Line

  SvarSlett

Tusen takk for din kommentar:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails